pátek 27. října 2017

Čtvrtek je malý pátek


Včera jsem byla s Pepinou, Růženou a dalšíma dvěma kamoškama na pivu. Opět to byl večer na úrovni. Speciál tohoto měsíce - plznička nefiltr, může být. Poslouchala jsem naši debatu a očima zapátrala po místnosti. Zahlédla jsem dvě dívky, sedící kultivovaně u stolu a popíjející víno. Přeruším debatu o barvě a konzistenci stolice a ukazuju nenápadně (vehementně prstem přes celou hospodu) na tyto slečny a říkám, že tak by měl vypadat holčičí večer. Poté jsme se shodly, že po vínu jsme ještě víc šrot, takže to asi nebylo druhem alkoholu ale možná jeho množstvím. Těžko říct. Debata pokračovala a hlavním tématem byl sexuolog. Holky hrozně zajímalo, co ten chlap jako dělá, že za to bere tolik peněz. Představovaly si to tak, že přijdeš a řekneš „Nemám orgasmus.“ a on, jakožto specialista, ti poradí, že si při tom máš zapálit svíčky a navodit příjemnou atmosféru. Pak mu dáš 5 tisíc a jdeš spokojeně kupovat svíčky.  To byla verze podle holek. Moje verze je taková: přijdeš s tím, že nemáš orgasmus. On řekne „Lehněte si a rozkročte nohy.“ pak ti to udělá a řekne, že žádný problém nemáš. Zaplatíš 5 tisíc a příští týden přijdeš zase. Těžko ale říct, jak to skutečně funguje. Říkaly jsme si, že tam jedna z nás půjde a pak nám poreferuje. Rozhodně to ale nebudu já. On by taky ten odborník, mohl zjistit, že tomu rozumím víc jak on a pak by z toho měl trauma. A to nechceme. Každopádně moje verze vysvětluje, za co platíš těch 5 tisíc. 3 z pěti žen uvedlo, že by tuto částku za orgasmus daly.

Další diskutované téma byla chirurgie. Dalo by se říci, že konečně téma na úrovni ale nenechte se zmást. Bohuna pracuje jako sestra u pana chirurga v Olomouci. Při této informaci jsem si všimla, že má hrozně měkký nos. Všechny jsme musely zkusit jak má Bohuna měkký nos a pak střídavě zkoušet ten svůj a každý další nos u stolu. Lidi v hospodě se začali podezřele otáčet. Bohuna řekla, že tento pan chirurg nám neudělá lepší prsa, ale že nám může vyřezat znaménka. Zdálo se to jako výborná zpráva, ze které jsme měly větší radost, než kdyby dělal ty prsa. Všechny jsme vehementně ukazovaly znaménka a na Bohunino doporučení, si máme všechna nechat odstranit. Kluk snědé kůže (černý) s mopem na hlavě (úprava vlasů), který seděl u vedlejšího stolu, už beze studu zíral. Já na něj zírala taky. Chtěla jsem mu nabídnout, ať si přisedne, a řekne nám něco africky. Holky mě ale zavčas zastavily s tím, že to, když je někdo černý, nutně neznamená, že mluví africky. To mě hodně zklamalo.

Holkám jsem oznámila, že se mnou jedou na hory. Já totiž chci jet na hory a chci, aby jel někdo se mnou. Já mám všechno už samozřejmě zařízené, jen sednout do auta a odjet. A ano, já se neptám, já oznamuji. Protože když žiješ hodně dlouhou dobu s blbcem, tak zjistíš, že se ptát nesmíš. A když je to hodně velký blbec tak už ani neoznamuješ, ale přikazuješ. Pro vaši představu vám to budu demonstrovat.

Normální lidi: „Nechtěla bys se mnou jet na hory?“
Žiješ-li s blbcem: „Jedeme na hory.“
Žiješ-li s ultra blbcem: „Ano, musíš se mnou jet na hory!!!!!!!!.“

Říká se, že čtvrtek je takový malý pátek, ale není tomu tak. Po pátku totiž následuje sobota a ty se (většinou) můžeš z toho draku v klidu vyspat. Večer se neúprosně přesunul do fáze odchodu domů doprovázeného zastávkou na pizzu u Italů. Zaplatila jsem svých 7 piv a šla spokojeně spát. V průběhu večera jsem se naprosto nenuceně pozvala k Bohuně na besedu, takže zítra dáme repete.

Přeji Vám všem krásný víkend, bude to nejdelší víkend v roce a to prostě chceš.

 

PS: Článek o vousech jsem vzhledem k nastalé situaci přesunula na pondělí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pověsti české

Začala jsem pracovat v celkem fajn firmě. Mému nástupu předcházelo důkladné výběrové řízení, jehož součástí bylo například namalovat zvíře. ...