pátek 17. listopadu 2017

Poznávání - ananasový Joe

Na začátku každého nového vztahu máme fázi poznávání. To je vcelku důležitá etapa, při které je na místě zjistit o tom druhém co nejvíce informací. Ale jaké jsou ty opravdu důležité a podstatné? Například je dobré se zeptat, zda tvůj nový protějšek má nějaké onemocnění nebo alergie. Ano, o onemocněních by mohl vzniknout také zajímavý článek, ale já se tentokrát chci zaměřit právě na alergie. U mě je třeba základ aby neměl alergii na chlupy. Jako mohl by to být sebeúžasnější muž, ale pokud bych kvůli němu musela dát pryč Bobra.... To by naprosto nepřipadalo v úvahu!

Další důvod proč se ptát na alergie je vlastně životně důležitý. Představ si situaci: ty, jako hodná žena upečeš výbornou buchtu. On ji s radostí jí a najednou začne vydávat zvláštní zvuky a mávat kolem sebe rukama. Tobě to přijde vtipné a začneš to dělat taky, jakože si hrajete na blbečky. No, a z ničeho nic on spadne na zem mrtvý, protože měl alergii na ořechy. A ořechová buchta, kterou jsi pro něj upekla, mu zřejmě moc nesedla.
Ale musíš si dávat pozor, není alergie jako alergie. Pokud svého nového partnera o něco žádáš může vzniknout další ukázková situace: ty pečeš koláč a máš ruce od těsta a proto ho poprosíš, jestli by mohl okrájet ananas, který potřebuješ do koláče. On se ti omluví a řekne, že by rád, ale bohužel má hroznou alergii na ananasy. Ty ho polituješ a pošleš ho zpátky k televizi. Celý koláč upečeš tedy bez jeho pomoci. Nakrájíš ho a necháš v kuchyni na stole. A pak přistihneš svého nového partnera, jak do sebe tlačí už 3 klínek toho koláče a zděšeně chceš vytáčet 155, když v tom ti on oznámí, že vlastně má alergii na ananas jen když je v celku. Takže pokud ho okrájíš, nakrájíš na kostky a dáš mu je do misky a tu misku jemu do ruky, na takový ananas již alergii nemá. Takže hovno alergie na ananas ale na práci! A na takové si dávejte pozor, protože ti jsou nejhorší. Tato alergie nejde léčit a ty pak zjistíš, že ses nestala přítelkyní ale matkou. Sad story.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pověsti české

Začala jsem pracovat v celkem fajn firmě. Mému nástupu předcházelo důkladné výběrové řízení, jehož součástí bylo například namalovat zvíře. ...