úterý 19. září 2017

Úterý

Pro ty, co nechodí do práce nebo školy, pro ty kteří pracují o víkendech a ztrácí pojem o čase, je dneska úterý. Někdo nesnáší pondělí a někomu je to jedno, protože nesnáší každý den, kdy musí vstát a opustit vyhřátou postel. A protože je dneska úterý měli bychom si říci něco motivačního. Něco co nás nakopne do práce a života celkově!


Začnu s tím, že je to dneska přesně týden, co nemůžu jíst na 100%. Jednou jsem pochválila (i když mě to zrovna neimponovalo) borca, že od té doby, co jsem ho viděla naposledy, hodně zhubl. On byl tak srdečný a poradil mi jak to udělat: „Rozveď se a taky zhubneš.“. Do té chvíle jsem si o něm myslela, že je to vcelku inteligentní muž… No každopádně jsem přišla na svoji vlastní metodu a také bych vám ráda svoji myšlenku předala. Jsem ten typ člověka, který přibírá jen při pomyšlení na nějakou mňamku. – Což je téměř pořád. Ale bohužel nejsem ten typ, který dokáže zhubnout. Zvládám držet životosprávu většinou od pondělí do čtvrtku a to je proklatě málo. Víš, já mám slabou pevnou vůli. Ale dneska jsem učinila velký objev. Dámy a pánové – vytrhejte si zuby a taky zhubnete.


Zajdete si k panu Slívovi, ten vám za pouhých dva a půl tisíce nejen vytrhne zuby ale zdarma vám k tomu tak krásně rozmasakruje celou pusu, že se určitě týden nenajíte. Jako bonus Vás nechá i přes objednání tři měsíce dopředu, 3 hodiny čekat a pak vás ještě seřve (opravdu jak malé děcko), že ho zdržujete. K nezaplacení. 😊 Chvilku mi to připadalo, jako v Černých Baronech kdy bylo jedno, jestli jsi doktor nebo doktor práv, prostě jsi doktor tak se budeš starat o prasata. "Na každú robotu je nám třeba špecialistou."A tady ten pan Slíva, to je kurňa špecialista. Takže komu nevadí pusa na maděru a chce zhubnout ať zavítá na kliniku Medifis, zde jsou odborníci, kteří splní Vaše sny.

Motivační tapety na Vaši pracovní plochu

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pověsti české

Začala jsem pracovat v celkem fajn firmě. Mému nástupu předcházelo důkladné výběrové řízení, jehož součástí bylo například namalovat zvíře. ...