středa 10. října 2018

Denis postrach USA 3/365

Už chápu,proč lidi miluji central park. Kolem je všude hrozny shon, taxiky, auta, davy lidi... tohle je jako oáza. Jiný svět. Sedím tady a sleduju veverku jak louska oříšky. Muze být něco víc relaxacniho? 
Potrebuju chvilku pro sebe, mám tady totiž svoje fanoušky. Dnes při obědě jsem seděla s holkama z činy a Turecka. Dozvěděla jsem se, ze me miluji. Moje oči, vlasy, make-up, humor... je to tady fakt sranda. Ale co se stalo dneska při obědě, to fakt nevymyslíš.
Sedím s cinankama a (nevím jak je mnozne Turkyňema? Turkami?🤭) holky z Turecka se ptají, jestli je to maso kuřecí. Vznikne debata o tom, ze ony neji vepřové kvůli náboženství. Číňanky se vyptavaji - vždycky se vyptavaji, jestli hovězí je povoleno. Říkají, ze ano ale jedna ji pouze kuřecí. Číňanky se ptají, jestli ji i kachny. A teď pozor!
Kachna je anglicky duck - vyslovuj dag. Turka hledí a říká ze neeee, ze nikdy a ptá se cinanky, jestli ona ano na to Číňanka s úsměvem odvetila, ze ona ji všechno.
Bylo ticho. Turky se na sebe jen podivaly a nikdo nemluvil. A me to došlo! 
Říkám neee, ona myslela duck, jako kachna, ne dog jako pes!!!!!
Prosím vás, dovedete si představit tu cinanecku, jak s úsměvem říká, ze ji psy? 😂  nikdo se tomu sice moc nesmal, tak doufám, ze aspoň vy to pochopíte! 😂
PS1. Chci veverku, prosím. Jsou všude a jsou nádherné!

Jak tady lezim na zemi, vyzula jsem si boty a to me přivedlo na další poznatek, který mám o NY. Jak voní New York? 
Většinu času citis kone. Je totiž populární nechat se vozit bryčkou po Manhattanu nebo Central Parku a koně kadí a tak nějak to tady voní.
Když ovšem zajdes do uzsich uliček, tady smrdí odpadky, které jsou v černých pytlích na velkých hromadach před domem v každé ulici. V těchto uličkách také můžeš cítit psi hovinka a když se dostatečně pečlivě kochas každým letadlem, které leti nad tebou nebo každou vysokou budovou, je velká pravdepodobnost, ze to tak bude “vonět” i u tebe doma.
Třetí typická vůně je podle me marihuana. A čím vice se přibližuje do centra, tím intenzivnější je. 


PS2. Central Park by se rozhodne líbil Romanovi. Dali bysme tu CHILL 😎

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pověsti české

Začala jsem pracovat v celkem fajn firmě. Mému nástupu předcházelo důkladné výběrové řízení, jehož součástí bylo například namalovat zvíře. ...