středa 3. ledna 2018

Tričko s potiskem


Lidé se často snaží vyjádřit svůj názor, postoj či protest svým výzorem. Ať už je to vytetovaný hákový kříž na čele, nebo se na protest proti čemukoliv (například po vzoru Paris Jackson) přestanete holit. Možností je spousta, a ačkoliv je nám do hlavy vtloukáno, že nemáme dát na první dojem, často takto činíme. A co jiného nás zaujme na člověku jako první, nežli jeho oblečení. Ano, z oblečení lze poznat mnohé – zaměstnání, oblíbený hudební styl, zda sportuje a nebo také jeho finanční situaci. Tento příspěvek bude spíše o obrázcích než o textu.

Protože většina z nás není natolik odvážná, aby si na vyjádření svého názoru vyholila hlavu nebo potetovala obličej, existují zde trochu méně nápadné možnosti jak to uskutečnit. Dám vám zde pár tipů na trička, které vyjadřují právě nějaké přesvědčení, připomínku nebo výzvu. Také si ale ukážeme, jak to vypadá, když si jeho majitel potisk, který nosí, nepřeloží.
Co se skrývá za tímto nevinně vyhlížejícím dětským úsměvem?

Koupíš zde


Paní očividně ráda jí v restauracích..?!
 

 
I když se cítíte uvnitř mrtvá, je třeba to brát s úsměvem. Palec nahoru!
 
Dle výrazu tohoto pána, můžeme soudit, že je ze zničení svého koberce opravdu nešťastný.

Nutno dodat, že takto po akci taky občas vypadám, ještě ten náramek (z klubu) tomu dodává na autentičnosti.
 

Něco o nezaměstnanosti v Česku. Paní v tom má jasno, a za to ťa uznávám.
 
Pokud se načítají prdy, doporučuji utíkat! Rychle a daleko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pověsti české

Začala jsem pracovat v celkem fajn firmě. Mému nástupu předcházelo důkladné výběrové řízení, jehož součástí bylo například namalovat zvíře. ...