středa 31. ledna 2018

Egypt - meeting s potkanem


Večer jsem si záměrně oblékla dlouhé kalhoty a přehoz na ruce, abych držela nějaký jejich dress code, jelikož jsem předpokládala, že jednání bude jen mezi chlapama. A ve městě to bylo jiné, než za zdmi hotelových komplexů a o jejich pozornost jsem určitě nestála. Já nevím proč, ale všichni místní chlapi mi smrdí. Jako fakt, beze srandy.
Šli jsme přes město, které bylo večer jiné než přes den. Mnohem více žilo a dokonce jsem slyšela nějaké ženské mluvit česky, to mě potěšilo. Momo mi říkal, že tam chodí hosté z hotelů za zábavou do klubů. No, bylo mi jasné, jak se tyto baby chodí bavit. Prý můžeme také jít, pokud budu chtít – ne, nechtěla jsem. Děkuji pěkně.

pondělí 29. ledna 2018

Egypt - den třetí


K mému údivu otevřel kufr a začal vyndávat mé zavazadla z auta. Vystoupila jsem a ptala jsem se co se děje a proč nepokračujeme směr hotel. Tak prý na hotelu pro mě ještě není místo, ale zítra už bude. V baráku, který vypadal, jak z válečné zóny, nebyl výtah. Při cestě do patra, kde měl Momo byt, jsem měla možnost vidět spoustu bytů bez dveří. Byla tam jen suť a bordel. Byty, ve kterých někdo žil, byly také otevřené a všichni jeho obyvatelé si mě prohlíželi. Snažila jsem se usmívat a zdravit je, avšak nikdo na můj pozdrav neodpovídal. Tvářila jsem se, jakože jsem nad věcí, a že si vůbec nemyslím, že tam umřu.


pondělí 15. ledna 2018

Sarahah



Tohle jsem si pro vás zřídila. Zatím nevím, jak přesně to funguje ale mělo by to sloužit k pokládání anonymních dotazů. Takže pokud má někdo na srdíčku jakýkoliv dotaz či připomínku, má nyní šanci se projevit. Pokud se v této aplikaci zorientuji, možná vám i odpovím.




Denispostrachmuzu.Sarahah.com






S pozdravem vaše Denis ♥

Egypt podruhé

Přiletěli jsme s Milošem domů a já obeznámila své rodiče s mým plánem. Samozřejmě byli proti. Celá moje rodina s tímto nápadem nesouhlasila, ale já už se rozhodla a oni věděli, že pokud něco chci, tak s tím nic neudělají. Začal maraton vyřizování. Už jsem myslela, že snad neodletím, kolik s tím bylo papírování, které nesnáším. Koupila jsem letenku a za 14 dní měla letět zpátky do EG.

čtvrtek 11. ledna 2018

Egypt poprvé

Tento příběh se odehrál před dvěma lety. Zpětně jej hodnotím jako nejdebilnější a zároveň nejodvážnější čin, který jsem ve svém krátkém životě uskutečnila. Před oslavou svých 20- tých narozenin jsem se rozhodla, že vycestuji někam do zahraničí.

úterý 9. ledna 2018

Brát či nebrát?


S holkama hovoříme vždy na různá témata. Jelikož nechci mužům brát iluze, nebudu to více rozvádět. Ale je zde jedno, které jsem párkrát rozebírala i s muži a je zajímavé, jak se postupem času začal názor na tuto věc měnit a to zejména u mužů.

středa 3. ledna 2018

Tričko s potiskem


Lidé se často snaží vyjádřit svůj názor, postoj či protest svým výzorem. Ať už je to vytetovaný hákový kříž na čele, nebo se na protest proti čemukoliv (například po vzoru Paris Jackson) přestanete holit. Možností je spousta, a ačkoliv je nám do hlavy vtloukáno, že nemáme dát na první dojem, často takto činíme. A co jiného nás zaujme na člověku jako první, nežli jeho oblečení. Ano, z oblečení lze poznat mnohé – zaměstnání, oblíbený hudební styl, zda sportuje a nebo také jeho finanční situaci. Tento příspěvek bude spíše o obrázcích než o textu.

úterý 2. ledna 2018

Vím, co nechci


Je na čase se ohlédnout za rokem 2017. Za všemi úspěšnými a neúspěšnými setkáními. Zavzpomínat na všechny vinné skleničky, které padly za vlast při nejednom bujarém večírku, a připít si na všechny muže, které jsme mohly mít, ale byly jsme na to příliš opilé.

Obracím se zpátky a vzpomínám na všechny zážitky a zkušenosti, které mi tento rok přinesl. Když to tak hodnotím, napadlo mě, že dokonce i vztah, který skončil, by se mohl dát označit za „úspěšný“. Úspěšný vztah by mohl být ten, který neskončil krveprolitím, ani vzájemným pálení věcí či fotografií. Ten, který ti více přinesl, než vzal.


Pověsti české

Začala jsem pracovat v celkem fajn firmě. Mému nástupu předcházelo důkladné výběrové řízení, jehož součástí bylo například namalovat zvíře. ...